פרייד רייס עשיר בחלבון עם טופו וירקות | השף הלבן

פרייד רייס עשיר בחלבון עם טופו וירקות

נשאר לכם סיר אורז במקרר? מעולה! בואו להכין איתו פרייד רייס עשיר בירקות וחלבון שמכינים בסיר אחד וכמה דקות בלבד. מנה מושלמת לארוחת צהריים קלילה ומלאה בחלבון

מאת: בת שי עוז
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/a4hUGPownnc
צילום: בועז לביא עיצוב: קרן ברק

המרכיבים ל 3 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את הטופו בנייר סופג ולוחצים קלות, על מנת לספוח ממנו את הנוזלים המיותרים ולסייע לו לספוג את הטעמים באופן טוב ומהיר יותר.

  • 02.

    חותכים את קוביית הטופו לקוביות קטנות.

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה ומשרים בה את קוביות הטופו לרבע שעה לפחות.

  • 04.

    מחממים שמן בווק או מחבת גדולה מאוד. כשהשמן חם, מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר, ירקות ומעט בצל ירוק. מערבבים ומוסיפים את קוביות הטופו ונוזלי המרינדה, מערבבים היטב ומוסיפים את האורז.

  • 05.

    מטגנים את תכולת המחבת כשתי דקות, מסירים מהאש ומהעבירים לכלי ההגשה. מפזרים את יתרת הבצל הירוק מעל המנה ומגישים. בתיאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.