קארי הודי מהיר עם טופו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קארי הודי מהיר עם טופו

המתכון שיגרום לכם להתאהב בטופו! אין כמו מנת קארי הודי מהירה וטעימה כשיורד גשם בחוץ. אפשר להכין אותה לצהריים, ערב ואפילו לקחת לעבודה

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=U8bGwgINuqA
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 3 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: מחבת רחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת רחבה על אש בינונית

  • 02.

    מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה

  • 03.

    מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהן צרובות וזהובות

  • 04.

    מוסיפים את האפונה הקפואה ומערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב

  • 05.

    מוסיפים רסק עגבניות וקרם קוקוס ומבשלים במשך 10 דקות. חשוב לערבב מידי פעם

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 06.

    בצלחת ההגשה

  • 07.

    מניחים שכבת אורז ומעליה את הקארי.

  • 08.

    מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים חם

  • 09.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: במידה ולא השתמשתם בכל חבילת הטופו, ניתן לאחסן את הטופו בקופסה אטומה עם במים במקרר כדי לשמור על טריותו

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.