שניצלוני טופו פיקנטיים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שניצלוני טופו פיקנטיים

תנו לנו לגלות לכם משהו: טופו מתאים גם להכנת שניצלונים! קבלו מתכון לשניצלונים שמכינים עם טופו פיקנטי שמתאים לארוחות הצהריים ולעבודה – וגם בכריך שישי המסורתי

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=ABum0q2S-gA
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 10 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים למעבד מזון טופו, טחינה ומלח ומעבדים עד לקבלת משחה גרגירית

  • 02.

    מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה שניצלונים בגודל בינוני

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי מהמחבת

  • 04.

    ציפוי השניצלונים: מערבבים בקערה קורנפלור ומים, טובלים כל שניצלון בתערובת ומעבירים מיד לפירורי הפנקו או הלחם

  • 05.

    מעבירים את השניצלונים למחבת ומטגנים עד להזהבה

  • 06.

    לאחר הטיגון, מעבירים את השניצלונים על נייר סופג או רשת צינון. מגישים חם

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: טחינת הטופו במעבד מזון מאפשרת לעיסה לקבל מרקם נוח ליצירת צורות השניצלונים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.