לביבות גבינה וסולת
לביבות הגבינה של אמא של קורין לשבועות: לביבות סולת וגבינה שמזכירות ניוקי ומוגשות עם שמנת חמוצה, עשבי תיבול וצנוברים. טעמים פשוטים ומנצחים שמשתלבים נפלא בחג
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בקערה גבינה לבנה, ביצה וסולת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים בצד להתייצבות כחצי שעה
-
02.
מרתיחים מים בסיר עמוק עם כף שמן וכפית מלח. כשהמים מגיעים לרתיחה מנמיחים את האש ללהבה בינונית.
-
03.
מרטיבים כף במים ובעזרת הכף הרטובה לוקחים כף מהמסה ומחליקים אל המים, עד שהלביבה צפה
-
04.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, בכל פעם מבשלים עד 3 לביבות בבת אחת ולא יותר.
-
05.
מגישים עם עלי טימין, צנוברים קלויים וכף שמנת חמוצה.