לביבות גבינה וסולת | השף הלבן

לביבות גבינה וסולת

לביבות הגבינה של אמא של קורין לשבועות: לביבות סולת וגבינה שמזכירות ניוקי ומוגשות עם שמנת חמוצה, עשבי תיבול וצנוברים. טעמים פשוטים ומנצחים שמשתלבים נפלא בחג

מאת: קורין גדעון
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות גבינה וסולת
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה גבינה לבנה, ביצה וסולת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים בצד להתייצבות כחצי שעה

  • 02.

    מרתיחים מים בסיר עמוק עם כף שמן וכפית מלח. כשהמים מגיעים לרתיחה מנמיחים את האש ללהבה בינונית.

  • 03.

    מרטיבים כף במים ובעזרת הכף הרטובה לוקחים כף מהמסה ומחליקים אל המים, עד שהלביבה צפה

  • 04.

    חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, בכל פעם מבשלים עד 3 לביבות בבת אחת ולא יותר.

  • 05.

    מגישים עם עלי טימין, צנוברים קלויים וכף שמנת חמוצה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.