לביבות מצה וגבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות מצה וגבינות

עוד מתכון מנצח של טיקטוק תנובה: לביבות מצה וגבינות שאף פסח לא שלם בלעדיהן! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות מצה וגבינות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 10-12 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את המצות לחתיכות בינוניות בקערה, מרטיבים עם המים החמים ומניחים בצד לכ- 10 דקות כדי שהמצות יספגו את הנוזלים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים לקערה ביצים, גבינות, בצל ירוק, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    יוצרים לביבות ומטגנים במעט שמן על אש בינונית.

  • 04.

    מגישים ובתאבון.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.