מאצ'וס - נאצ'וס מצות ופתיתי טריו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מאצ'וס – נאצ'וס מצות ופתיתי טריו

מצות שהן נאצ'וס? כן! קבלו את המאצ'וס שאי אפשר לעמוד בפניהם וישדרגו לכם את הפסח הקרוב

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאצ'וס - נאצ'וס מצות ופתיתי טריו
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 5 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים מצות ומניחים בשכבה אחידה בתבנית אפייה.

  • 02.

    מפזרים מעל פתיתי טריו, כך שכל המצות יכוסו בגבינה.

  • 03.

    אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

  • 04.

    מגישים עם מטבלים שאוהבים.

  • 05.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.