מתכון מיני לביבות טונה, ירקות וגבינה | השף הלבן

מיני לביבות טונה, ירקות וגבינה

לביבות גבינתיות עם ירקות

מאת: שף קובי פרסול
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מיני לביבות טונה, ירקות וגבינה

המרכיבים ל 18 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני, מרתיחים מים עם חצי כפית מלח.

  • 02.

    מבשלים את הכרובית במים הרותחים עד לריכוך כמעט מלא.

  • 03.

    מסננים, מקררים וקוצצים למרקם מעט גס.

  • 04.

    את הבטטה מגרדים מעל פומפייה דקה. סוחטים את הנוזלים עם הידיים ומוסיפים לכרובית.

  • 05.

    את הבצל מגרדים מעל פומפייה דקה ומוסיפים לירקות.

  • 06.

    את גבינת הכנען מפוררים מעל הירקות.

  • 07.

    מוסיפים את הטונה, מיץ מהלימון הטרי, פלפל שחור, 3 קורט מלח , קורט קטן אגוז מוסקט, הביצים, הבצל הירוק, קמח תופח ואת השמנת המתוקה.

  • 08.

    מערבבים היטב את המוצרים לעיסה אחידה.

  • 09.

    מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן לחום לא גבוהה.

  • 10.

    יוצרים כדורים קטנים מעיסת הלביבות ופוחסים קצת בעדינות תוך הידוק הדפנות.

  • 11.

    מניחים בזהירות במחבת החמה ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.

  • 12.

    מגישים חם בליווי השמנת החמוצה ובעיטור בצל ירוק פרוס.  

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.