מלאווח במילוי גבינות
המתכון לבורקס מלאווח של מירי כהן ששבר את הרשת! בורקס חם, טעים וביתי מבצק מלאווח במילוי גבינות מעולות שלא ישאיר אף אחד אדיש
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=S-IKHo7AlDw
צילום: נמרוד סונדרס (סטילס)
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 6 מנות:
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה
-
02.
מניחים עלה מלאווח על משטח העבודה ומרדדים מעט בעזרת מערוך. בעזרת כף מניחים מהמלית במרכז המלאווח
-
03.
מגלגלים את המלאווח לצורת גליל/ בורקס, כשהפתח כלפי מטה
-
04.
חוזרים על הפעולה עם יתר עלי המלאווח
-
05.
מניחים את המלאווחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
-
06.
מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומלח גס
-
07.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דק או עד הזהבה
-
08.
בתאבון!