מלאווח במילוי גבינות | השף הלבן

מלאווח במילוי גבינות

המתכון לבורקס מלאווח של מירי כהן ששבר את הרשת! בורקס חם, טעים וביתי מבצק מלאווח במילוי גבינות מעולות שלא ישאיר אף אחד אדיש

מאת: מירי כהן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=S-IKHo7AlDw
צילום: נמרוד סונדרס (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה

  • 02.

    מניחים עלה מלאווח על משטח העבודה ומרדדים מעט בעזרת מערוך. בעזרת כף מניחים מהמלית במרכז המלאווח

  • 03.

    מגלגלים את המלאווח לצורת גליל/ בורקס, כשהפתח כלפי מטה

  • 04.

    חוזרים על הפעולה עם יתר עלי המלאווח

  • 05.

    מניחים את המלאווחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה

  • 06.

    מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומלח גס

  • 07.

    אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דק או עד הזהבה

  • 08.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.