מצות מגולגלות במילוי גבינות
המתכון שישדרג לכם את פסח! המצות המגולגלות במילוי גבינות של יונית צוקרמן שאתם פשוט חייבים לנסות
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: יונית צוקרמן
עיצוב: יונית צוקרמן
המרכיבים ל 20 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
טובלים כל מצה במים או חלב למשך חצי דקה (15 שניות כל צד). מניחים על מגבת למשך 25 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
למלית: מקלפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים, מעבירים לקערה ומועכים כמו לפירה. מוסיפים קוטג', גבינה לבנה, פתיתי עמק וגבינה בולגרית ומערבבים היטב.
-
03.
חוצים כל מצה ל-2, מניחים מלית בקצה ומגלגלים. את הקצה סוגרים עם ביצה טרופה.
-
04.
לאחר מילוי וגלגול המצות, טובלים כל מצה מגולגלת בביצה טרופה עם קורט מלח.
-
05.
מטגנים עד להזהבה
-
06.
מגישים לצד גבינות וסלט טרי