גלילות זוקיני במילוי חצילים וגבינות
רק נראה מסובך: מתכון של רחלי קרוט למנה יפהפייה של גלילות זוקיני במילוי חצילים וגבינות. היא ללא ספק תשדרג את שולחן החג שלכם בשבועות הקרוב
המרכיבים ל 8:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
מניחים את החציל בתבנית, מחוררים אותו בעזרת מזלג ואופים 25-30 דקות, עד שהחציל שחום ורך. חוצים לאורכו, מרוקנים את בשר החציל לתוך מסננת ולוחצים קלות, לניקוז הנוזלים. מעבירים את בשר החציל לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי המלית ומערבבים. מורידים את חום התנור ל-190 מעלות.
טיימר מופעל
-
03.
יוצקים את רוטב העגבניות לתבנית ומורחים בכף. מניחים בקצה כל רצועת זוקיני או קישוא כפית גדושה מהמלית ומגלגלים לגליל קטן.
-
04.
מניחים את גלילי הזוקיני בתבנית עם הרוטב כשהחלק הפתוח כלפי מעלה ואופים 30-40 דקות עד שהחלק העליון מזהיב והזוקיני רך. מגישים חם.טיפ: אפשר להמיר את החציל ב-1/2 חבילה עלי תרד קצוצים דק או בפירה מבטטה אחת.
טיימר מופעל