גלילות זוקיני במילוי חצילים וגבינות – קל ומרשים | השף הלבן

גלילות זוקיני במילוי חצילים וגבינות

רק נראה מסובך: מתכון של רחלי קרוט למנה יפהפייה של גלילות זוקיני במילוי חצילים וגבינות. היא ללא ספק תשדרג את שולחן החג שלכם בשבועות הקרוב

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=2gW8SWMyPAU
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית 30X20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מניחים את החציל בתבנית, מחוררים אותו בעזרת מזלג ואופים 25-30 דקות, עד שהחציל שחום ורך. חוצים לאורכו, מרוקנים את בשר החציל לתוך מסננת ולוחצים קלות, לניקוז הנוזלים. מעבירים את בשר החציל לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי המלית ומערבבים. מורידים את חום התנור ל-190 מעלות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 03.

    יוצקים את רוטב העגבניות לתבנית ומורחים בכף. מניחים בקצה כל רצועת זוקיני או קישוא כפית גדושה מהמלית ומגלגלים לגליל קטן. 

  • 04.

    מניחים את גלילי הזוקיני בתבנית עם הרוטב כשהחלק הפתוח כלפי מעלה ואופים 30-40 דקות עד שהחלק העליון מזהיב והזוקיני רך. מגישים חם.טיפ: אפשר להמיר את החציל ב-1/2 חבילה עלי תרד קצוצים דק או בפירה מבטטה אחת.

    טיימר מופעל

    00:40:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.