ירקות ממולאים בפתיתי כרובית
תתמכרו לזה! ירקות ממולאים בגרסה נטולת גלוטן
בשרי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: יעל מגן
המרכיבים ל 12:
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.
-
02.
מערבבים את הבשר ופתיתי הכרובית בקערה ומתבלים במלח, פלפל, כמון ועלי אורגנו או זעתר.
-
03.
מחממים כף שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצלים, הגזרים, והשום על להבה בינונית כ-5 דקות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים לסיר את העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים פפריקה, ומים, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
05.
ממלאים את הפלפלים, הקישואים ועלי הכרוב, מכניסים לסיר ומבשלים 40 דקות בסיר מכוסה.
טיימר מופעל