ירקות ממולאים בפתיתי כרובית | השף הלבן

ירקות ממולאים בפתיתי כרובית

תתמכרו לזה! ירקות ממולאים בגרסה נטולת גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ירקות ממולאים בפתיתי כרובית
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 12:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים את הבשר ופתיתי הכרובית בקערה ומתבלים במלח, פלפל, כמון ועלי אורגנו או זעתר.

  • 03.

    מחממים כף שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצלים, הגזרים, והשום על להבה בינונית כ-5 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים לסיר את העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים פפריקה, ומים, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 05.

    ממלאים את הפלפלים, הקישואים ועלי הכרוב, מכניסים לסיר ומבשלים 40 דקות בסיר מכוסה.

    טיימר מופעל

    00:40:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.