כרובית ממולאת בגבינות ותרד – מתכון שווה לחג | השף הלבן

כרובית ממולאת בגבינות ותרד

תוספת מושלמת לארוחת השבועות: מתכון של רחלי קרוט לכרובית בציפוי פריך ממולאת בשלל גבינות נהדרות ותרד שללא ספק כולם ירצו לנסות בחג הקרוב

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כרובית ממולאת גבינות ותרד
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים כרובית בסיר גדול (גזע כלפי מטה), יוצקים מים רותחים עד כיסוי, מוסיפים את המלח והשמן ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מבשלים 15-10 דקות על להבה גבוהה עד שהכרובית מתרככת מעט. מוציאים בכף מחוררת ומניחים לצינון. חוזרים על הפעולה עם הכרובית השנייה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי המלית ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בקוטר כ-2 ס"מ.

  • 03.

    רווחים מעט עם הידיים את פרחי הכרובית וממלאים בתערובת המילוי בצורה דחוסה, בכל החללים. חוזרים על הפעולה עם הכרובית השנייה ומניחים את הכרוביות בתבנית. 

  • 04.

    מברישים את הכרוביות בביצה, מפזרים מעליהן ובצדדים פירורי לחם, ומזלפים שמן זית. אופים 40-30 דקות, עד הזהבה ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:30:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.