כרובית ממולאת בגבינות ותרד
תוספת מושלמת לארוחת השבועות: מתכון של רחלי קרוט לכרובית בציפוי פריך ממולאת בשלל גבינות נהדרות ותרד שללא ספק כולם ירצו לנסות בחג הקרוב
המרכיבים ל 8:
הוראות הכנה:
-
01.
שמים כרובית בסיר גדול (גזע כלפי מטה), יוצקים מים רותחים עד כיסוי, מוסיפים את המלח והשמן ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מבשלים 15-10 דקות על להבה גבוהה עד שהכרובית מתרככת מעט. מוציאים בכף מחוררת ומניחים לצינון. חוזרים על הפעולה עם הכרובית השנייה.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי המלית ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בקוטר כ-2 ס"מ.
-
03.
רווחים מעט עם הידיים את פרחי הכרובית וממלאים בתערובת המילוי בצורה דחוסה, בכל החללים. חוזרים על הפעולה עם הכרובית השנייה ומניחים את הכרוביות בתבנית.
-
04.
מברישים את הכרוביות בביצה, מפזרים מעליהן ובצדדים פירורי לחם, ומזלפים שמן זית. אופים 40-30 דקות, עד הזהבה ומגישים.
טיימר מופעל