רוטב עגבניות ללזניה ופסטה – מתכון להכנת רוטב | השף הלבן

רוטב עגבניות ללזניה ופסטה 

רוטב של מקצוענים ללזניה

מאת: השף אבי שליסל
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רוטב עגבניות ללזניה ופסטה 

המרכיבים ל 10 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

     מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים.

  • 02.

    מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים

  • 03.

    מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות

  • 04.

    מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.  אפשר לטחון את הרוטב המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמו שהן. 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.