מתכון פנה ברוטב זוקיני ושמנת | השף הלבן

פנה ברוטב זוקיני ושמנת

פנה ברוטב זוקיני ושמנת, פסטה טעימה שאפשר לאכול בסוכה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פנה ברוטב זוקיני ושמנת

המרכיבים ל 4-6:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האפונה במים רותחים.

  • 02.

    מטגנים את פרחי הברוקולי במעט חמאה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

  • 03.

    כעבור 3 דקות בישול מוסיפים גם את האפונה וממשיכים לבשל במך 5 דקות נוספות ומורידים מהאש.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    בנפרד, ממיסים את שתי הגבינות במחבת עם מעט חמאה, מוסיפים לאט לאט ותוך כדי ערבוב את הקמח (כדי להמנע מגושים).

  • 05.

    מוסיפים לגבינות את החלב, מלח, פלפל ואגוז המוסקט ומביאים לרתיחה.

  • 06.

    לתבנית משומנת יוצקים שתי כפיות מתערובת הירקות ושתי כפיות מתערובת הגבינות, מעל מניחים שכבת עלי לזניה ושוב שכבה של תערובת הירקות ותערובת הגבינות, כשמעליהן מפוזרים אגוזי המלך– כך עד שיתקבלו 3 שכבות של עלי לזניה.

  • 07.

    מכניסים לתנור לחום מקסימאלי למשך כ- 20-25 דקות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 08.

    מוציאים מהתנור, ממתינים כ-10 דקות ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:10:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.