פסטה עם קישואים
פסטה ברוטב פסטו עם קישואים מרעננים
המרכיבים ל 6 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הפסטו: מכניסים לבלנדר בזיליקום ופטרוזיליה ומעבדים בפולסים. מוסיפים בהדרגה שמן זית ומעבדים עד שמתחילה להיווצר מעין משחה. מוסיפים צנוברים, שקדים, פרמז׳ן ושן שום ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת רוטב סמיך. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט שמן זית.
-
02.
במחבת גדולה מטגנים במעט שמן זית את פרוסות הקישואים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים את הפרוסות הזהובות על נייר סופג.
-
03.
מנגבים את המחבת בנייר סופג ומחממים אותה היטב. מוסיפים שתי כפות שמן זית ואת העגבניות החצויות. ממליחים ומפלפלים ומטגנים על אש גבוהה עד שהעגבניות מתחילות להתרכך והרוטב שלהן מצטמצם.
-
04.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן חמצב "אל דנטה". מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
-
05.
מוסיפים את הפסטו ומערבבים. מוסיפים את הקישואים והעגבניות ומערבבים. מגישים.