פלין במחבת עם שני סוגי פטריות
שידכנו את הרביולי דל פלין, שהוא רביולי מקופל בצורת מעטפה בעל שוליים משוננים, יחד עם פטריות, יין לבן, חמאה, מרווה וגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו. מתכון טעים ומהיר
המרכיבים ל 2-3 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
צ'יפס מרווה: במחבת קטנה מחממים שמן זית ומטגנים עלי מרווה משני הצדדים עד לפריכותהכנת הפלין: מבשלים את הפלין בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ-
-
02.
5 דק' ומסננים ממיסים במחבת רחבה חמאה ומוסיפים שמן זית ושום.מוסיפים עלי מרווה ומערבבים. מוסיפים את שני סוגי הפטריות, המלח ומחית הכמהין ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות עד השחמה קלה.מוסיפים 1/2 כוס יין לבן, מביאים לרתיחה למשך 3 דקות, מוסיפים את הרביולי דל פלין ומערבבים.מערבבים את תכולת המחבת יחד ומגישים עם גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו וצ'יפס מרווה.
טיימר מופעל