רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות – מתכון למנה מהירה | השף הלבן

רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות 

מתחשק לכם לאכול ארוחה חלבית בניחוח איטלקי? קבלו מתכון מנצח לרביולי בטטה עם רוטב שמנת ופטריות בכמה צעדים פשוטים – מנה טעימה וקלה להכנה

מאת: נאור עמר
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות 

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: מחבת רחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הרביולי במים חמים לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    חותכים את הפטריות לפרוסות קטנות וקוצצים את הבצל.

  • 03.

    מחממים מחבת עם חמאה, מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים עד שהוא מתרכך.

  • 04.

    מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל עד שהפטריות מתרככות. מוסיפים מלח, פלפל, שמנת לבישול, כמות קטנה של קליפה מגורדת מהלימון, ופטרוזיליה לפי הטעם, קצוצה דק.

  • 05.

    מנמיכים את האש ומבשלים עוד 7 דקות. מערבבים במשך כל הזמן עד שהרוטב מסמיך מעט.

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 06.

    מערבבים את הרביולי עם הרוטב, מפזרים גבינת פרמזן מגוררת מעל ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

*אפשר להכין את המתכון גם עם ספגטי. *אפשר להוסיף גם עגבניה או בטטה מבושלת.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.