רביולי ברוטב רוזה בטטה
רביולי משובח ברוטב מוקרם עם בטטות, עגבניות ושמנת
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן זית בכמות שמכסה את תחתית הסיר.
-
02.
קולפים את הבצל והבטטה, חותכים לקוביות קטנות ומטגנים עד שהבצל מזהיב והבטטה מתרככת מעט (בערך 5-6 דקות).
טיימר מופעל
-
03.
חותכים את העגבנייה לקוביות גסות ומוסיפים לבצל והבטטה, ומטגנים עד שהעגבנייה מפרישה את כל הנוזלים שלה.
-
04.
לאחר שהעגבנייה סיימה להפריש את נוזליה, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים בערך 3-4 דקות עד שהרסק הסמיך ונוזליי העגבנייה הופכים לתערובת אחידה - אותה מבשלים בערך 3 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שהרוטב נהיה כתמתם-ורדרד ואחיד.
-
06.
מוסיפים את הסוכר, המלח ואגוז המוסקט ודואגים לערבב היטב.
-
07.
מבשלים את הרביולי ע"פ הוראות היצרן (בערך 1-2 דקות במים רותחים עם כפית מלח)
טיימר מופעל