רביולי ברוטב רוזה בטטה – מתכון למנה מעולה | השף הלבן

רביולי ברוטב רוזה בטטה 

רביולי משובח ברוטב מוקרם עם בטטות, עגבניות ושמנת

מאת: טל לוין
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רביולי ברוטב רוזה בטטה 

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית בכמות שמכסה את תחתית הסיר.

  • 02.

    קולפים את הבצל והבטטה, חותכים לקוביות קטנות ומטגנים עד שהבצל מזהיב והבטטה מתרככת מעט (בערך 5-6 דקות). 

    טיימר מופעל

    00:06:00
  • 03.

    חותכים את העגבנייה לקוביות גסות ומוסיפים לבצל והבטטה, ומטגנים עד שהעגבנייה מפרישה את כל הנוזלים שלה.

  • 04.

    לאחר שהעגבנייה סיימה להפריש את נוזליה, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים בערך 3-4 דקות עד שהרסק הסמיך ונוזליי העגבנייה הופכים לתערובת אחידה - אותה מבשלים בערך 3 דקות.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 05.

    מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שהרוטב נהיה כתמתם-ורדרד ואחיד.

  • 06.

    מוסיפים את הסוכר, המלח ואגוז המוסקט ודואגים לערבב היטב.

  • 07.

    מבשלים את הרביולי ע"פ הוראות היצרן (בערך 1-2 דקות במים רותחים עם כפית מלח)  

    טיימר מופעל

    00:02:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.