מתכון רביולי ברוטב שמנת ובטטה | השף הלבן

רביולי ברוטב שמנת ובטטה

רביולי מעודן – מתאים לאירוח וגם לארוחה משפחתית

מאת: לאה זילברמן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רביולי ברוטב שמנת ובטטה

המרכיבים ל 8-6:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 03.

    במחבת ממיסים חמאה, מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את היוגורט והשמנת ומסמיכים במקצת.

  • 04.

    שופכים את הרוטב על הרביולי, מגרדים גבינה צהובה ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.