רביולי גבינה מתוק ברוטב דובדבנים - מאת אינס ינאי | השף הלבן

רביולי גבינה מתוק ברוטב דובדבנים

רביולי הוא קלאסיקה איטלקית, אבל יצא לכם לנסות את הגרסה המתוקה? קבלו מתכון מפתיע לרביולי גבינה (שמכינים בבית) ברוטב דובדבנים קליל ומתקתק

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
רביולי גבינה מתוק ברוטב דובדבנים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט מים שיסייעו להתגבשות הבצק. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

  • 02.

    מקמחים משטח ומרדדים את הבצק לעלה דק מאוד.

  • 03.

    קורצים עיגולים גדולים יחסית בעזרת קורצן.

  • 04.

    מערבבים את מרכיבי המלית יחד ומניחים כפית בכל עיגול שקרצנו.

  • 05.

    מרטיבים מעט בעזרת מים את דפנות העיגול ומקפלים לחצי.

  • 06.

    מהדקים את השוליים היטב וחוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמלית.

  • 07.

    מרתיחים 5 כוסות מים בסיר עמוק ומניחים את הרביולי בתוך המים הרותחים. מבשלים אותם בנגלות, ומוציאים כשהם שהם צפים.

  • 08.

    מסננים ומניחים בצד.

  • 09.

    מבשלים בסיר קטן את מרכיבי הרוטב יחד כ-10 דקות על אש נמוכה ומגישים בצלחת עם הרביולי וכף שמנת חמוצה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 10.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.