רביולי מטוגן על מצע פולנטה
במקום לבשל את הרביולי במים, טגנו אותו! קבלו מתכון מעולה לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו שמגישים יחד עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2-3 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין לפי הוראות היצרן ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה
-
02.
מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה
-
03.
מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה
-
04.
מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים