רביולי מטוגן על מצע פולנטה - מתכון לחג השבועות | השף הלבן

רביולי מטוגן על מצע פולנטה

במקום לבשל את הרביולי במים, טגנו אותו! קבלו מתכון מעולה לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו שמגישים יחד עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רביולי מטוגן על מצע פולנטה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2-3 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין לפי הוראות היצרן ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה

  • 02.

    מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה

  • 03.

    מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה

  • 04.

    מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.