סופגניית יולו לילדים
עדין לא מצאנו ילד שיסרב לסופגניה השוקולדית הזאת
המרכיבים ל 15:
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הבצק:
-
02.
מכניסים למיקסר: קמח , סוכר ושמרים , ומערבבים למשך דקה.
-
03.
מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים מלח וחמאה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.
טיימר מופעל
-
05.
יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של 4-5 סמ' . מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים במקום חמים.
-
06.
מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק . השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים ידית של כף עץ ונוצרות בועות סביבה
-
07.
מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, כשמתחילים בצד שתפח, עד קבלת גוון חום זהבהב.הכנת הציפוי:ממיסים את השוקולד הלבן בקערה בעזרת מיקרו בפולסים של 20 שניות תוך כדי ערבוב.לאחר המסה מלאה מערבבים את השמן עם השוקולד עד לקבלת תערובת אחידההרכבת הסופגניה:
טיימר מופעל
-
08.
ממלאים בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק מספר 7 את הסופגניה במעדן יולו חלב בחלקה העליון.
-
09.
טובלים את הסופגניה בציפוי ומנערים היטב על מנת ליצור ציפוי דק ואחיד .
-
10.
מסדרים מעל את שברי העוגיות