סופגניית יולו שוקולד לבן | השף הלבן

סופגניית יולו שוקולד לבן

אם אתם מחובבי השוקולד הלבן, אל תפספסו את הסופגניות המדהימות האלה!

מאת: רולדין
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
סופגניית יולו שוקולד לבן
צילום: שלומי ארביב

המרכיבים ל 15:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק:

  • 02.

    מכניסים למיקסר: קמח , סוכר ושמרים , ומערבבים למשך דקה.

  • 03.

    מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים מלח וחמאה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 05.

    יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של 4-5 סמ' . מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים במקום חמים.

  • 06.

    מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק . השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים ידית של כף עץ ונוצרות בועות סביבה.

  • 07.

    מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, כשמתחילים בצד שתפח, עד קבלת גוון חום זהבהב.הכנת הציפוי:

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 08.

    בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.

  • 09.

    שופכים על השוקולד ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידההכנת מילוי הטופי:

  • 10.

    ממיסים בסיר סוכר לקרמל יבש.

  • 11.

    מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ועוצרים את בישול הקרמל בזרם איטי תוך כדי ערבוב עם מטרפה.

  • 12.

    מקררים מעט ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה וקבלת תערובת אחידה.

  • 13.

    מניחים להתקרר בטמפ' חדר.הרכבת הסופגניה:

  • 14.

    מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם כפית פודינג וניל ו 2 כפיות אבקת סוכר לקצפת יציבה.2 ממלאים בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק מספר 7 במעדן יולו שוקולד לבן את הסופגניה בחלקה העליון.

  • 15.

    ממלאים בעזרת שק זילוף נוסף עם צנטר חלק מספר 7 במילוי הטופי את הסופגניה.מפזרים מעל חתיכות טופי.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.