מאפין-בריי פרובטו | השף הלבן

מאפין-בריי פרובטו

את המאפין בריי אופים (ולא מטגנים) בתבנית מאפינס. אפשר להוסיף לו שלל תוספות לפי טעמכם: עשבי תיבול, פלפלים קצוצים, תרד קצוץ, תירס, עגבניות מיובשות, זיתים וכו

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפין-בריי פרובטו
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 5:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב תבנית מאפינס.

  • 02.

    טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים שמנת, פרובטו, מלח ופלפל וטורפים. מרטיבים את המצות לשניה שתיים תחת ברז המים, שוברים לחתיכות קטנות, מוסיפים לקערה ומערבבים. מניחים על כל מאפין 1/4 פרוסת פרבטו וכפית פלפלים קצוצים.

  • 03.

    אופים 20-25 דקות עד שהמאפה שחום ויציב. מחלצים מהתבנית, מזלפים מעט שמן זית , מעטרים בעלה שמיר ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:25:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.