מאפינס גזר טבעוניים עם ציפוי לבן מתוק | השף הלבן

מאפינס גזר טבעוניים עם ציפוי לבן מתוק

אולגה טוכשר עם מתכון למאפינס גזר טבעוניים שהם מעין עוגות אישיות קטנות: כתומות, עסיסיות וטעימות מאוד, שמוגשות עם תוספת

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפינס גזר טבעוניים עם ציפוי לבן מתוק
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 12:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מילות. מרפדים תבנית שקעים במנז'טים (או לחלופין משמנים היטב).

  • 02.

    מערבבים בקערה גדולה בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, סוכר, פשתן, קינמון ומלח.

  • 03.

    מוסיפים את משקה הסויה, רסק התפוחים, הסילאן, השמן ומיץ הלימון ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה ללא גושים.

  • 04.

    מוסיפים את הגזר והחמוציות ומערבבים היטב.

  • 05.

    ממלאים את השקעים עד ¾ גובה ואופים כ-20 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים, וקיסם שננעץ במרכז כל מאפין יוצא יבש ללא פירורים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 06.

    מוציאים את המאפינס מהתנור ומצננים.

  • 07.

    מכינים את הציפוי: מערבבים הקערה את אבקת הסוכר ומשקה סויה עד שמתקבלת תערובת סמיכה. אם היא סמיכה מדי, אפשר לדלל עם עוד קצת משקה סויה.

  • 08.

    מזלפים את הציפוי מעל המאפינס ומגישים.

  • 09.

    שומרים בכלי אטום.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.