מתכון מאפינס שוקולד תפוז | השף הלבן

מאפינס שוקולד תפוז

מאפינס תפוז ושוקולד – אין טוב מזה

מאת: לימור תירוש
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפינס שוקולד תפוז

המרכיבים ל 30:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם את התנור ל- 200 מעלות.

  • 02.

    להקציף בקערת מערבל חשמלי את הסוכר עם החמאה, עד לקבלת קרם בהיר. להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף. להוסיף את מיץ התפוז ואת השמנת ולערבל קלות.

  • 03.

    בקערה נפרדת, לערבב את הקמח, גרידת התפוז, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת השוקולד.

  • 04.

    להוסיף את התערובת היבשה לבצק ולערבב קלות.

  • 05.

    לצקת את הבלילה לתבנית שקעים ולאפות למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל

    00:15:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.