מאפינס שוקולד תפוז
מאפינס תפוז ושוקולד – אין טוב מזה
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 30:
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם את התנור ל- 200 מעלות.
-
02.
להקציף בקערת מערבל חשמלי את הסוכר עם החמאה, עד לקבלת קרם בהיר. להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף. להוסיף את מיץ התפוז ואת השמנת ולערבל קלות.
-
03.
בקערה נפרדת, לערבב את הקמח, גרידת התפוז, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת השוקולד.
-
04.
להוסיף את התערובת היבשה לבצק ולערבב קלות.
-
05.
לצקת את הבלילה לתבנית שקעים ולאפות למשך 15 דקות.
טיימר מופעל