מתכון קרואסון מבצק מלוואח | השף הלבן

קרואסון מבצק מלוואח

מתכון מהיר להכנת מאפה בצורת קרואסון במילוי גבינה, עשוי בצק מלאווח, בעיטור שוקולד צ'יפס

מאת: מורן תמר נפוסי
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרואסון מבצק מלוואח

המרכיבים ל 40 קרואסונים:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחלקים כל מלאווח ל- 4-8 משולשים שווים.

  • 02.

    מערבבים את גבינת השמנת עם סוכר הוניל לכדי מלית אחידה.

  • 03.

    שמים מלית בכל משולש בצק ומפזרים מלמעלה נטיפי שוקולד צ'יפס.

  • 04.

    אופים בתנור למשך 8 דקות.

    טיימר מופעל

    00:08:00
  • 05.

    מערבבים מים וריבה לכדי משחה ומברישים את הקרואסונים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.