קרואסון מבצק מלוואח
מתכון מהיר להכנת מאפה בצורת קרואסון במילוי גבינה, עשוי בצק מלאווח, בעיטור שוקולד צ'יפס
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 40 קרואסונים:
הוראות הכנה:
-
01.
מחלקים כל מלאווח ל- 4-8 משולשים שווים.
-
02.
מערבבים את גבינת השמנת עם סוכר הוניל לכדי מלית אחידה.
-
03.
שמים מלית בכל משולש בצק ומפזרים מלמעלה נטיפי שוקולד צ'יפס.
-
04.
אופים בתנור למשך 8 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מערבבים מים וריבה לכדי משחה ומברישים את הקרואסונים.