מתכון קרואסון גבינה מתוק | השף הלבן

קרואסון גבינה מתוק

קרואסון גבינה מתוק, להתחיל את הבוקר בביס מתוק שעושה טוב על הנשמה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרואסון גבינה מתוק

המרכיבים ל 50 מאפים:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    » מכינים את המלית: מערבלים גבינות עם אינסטנט פודינג ושאר החומרים במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי.

  • 02.

    » משתמשים בבצק עלים מוכן ומעצבים כמו קרואסון. פורסים את הבצק על משטח עבודה. חותכים לרצועות ברוחב 12 ס”מ, ומכל רצועה יוצרים 2 משולשים עלי ידי חיתוך באלכסון. על כל משולש מניחים מלית ומגלגלים לקרואסון.

  • 03.

    » מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 04.

    » אופים כ-25 דקות או עד שמשחים.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 05.

    גיוון: מעצבים את המאפים בצורת מעטפה או שבלולים.

  • 06.

     

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.