קרואסון גבינה מתוק
קרואסון גבינה מתוק, להתחיל את הבוקר בביס מתוק שעושה טוב על הנשמה
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 50 מאפים:
הוראות הכנה:
-
01.
» מכינים את המלית: מערבלים גבינות עם אינסטנט פודינג ושאר החומרים במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי.
-
02.
» משתמשים בבצק עלים מוכן ומעצבים כמו קרואסון. פורסים את הבצק על משטח עבודה. חותכים לרצועות ברוחב 12 ס”מ, ומכל רצועה יוצרים 2 משולשים עלי ידי חיתוך באלכסון. על כל משולש מניחים מלית ומגלגלים לקרואסון.
-
03.
» מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
04.
» אופים כ-25 דקות או עד שמשחים.
טיימר מופעל
-
05.
גיוון: מעצבים את המאפים בצורת מעטפה או שבלולים.
-
06.