קרואסון פינוק עם גבינת חמד | השף הלבן

קרואסון פינוק עם גבינת חמד

קרואסון פינוק עם גבינת חמד

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרואסון פינוק עם גבינת חמד
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל מנה:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל.

  • 02.

    מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.