קרואסונים במילוי שוקולד מ-3 מצרכים
3 מצרכים בלבד! זה כל מה שתצטרכו כדי לפתוח את הבוקר כמו בצרפת. בואו ללמוד איך מכינים בקלות קרואסונים במילוי שוקולד מפנקים
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 10:
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק על משטח עבודה וחותכים לרצועות בעובי 5-7 ס"מ (חשוב שיהיו בעובי שורת השוקולד או מקל השוקולד)
-
02.
מניחים בתחילת הרצועה שורה של קוביות שוקולד או מקל שוקולד שמיועד לקרואסונים (להשיג בכל חנויות האפייה).
-
03.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והשוקולד ומניחים על תבנית תנור, עם רווח בין מאפה למאפה, כשהחלק החתוך כלפי מטה.
-
04.
מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד שהמאפים זהובים.
טיימר מופעל