מתכון בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים

המתכון האהוב והנוסטלגי משנות ה-50 חוזר! חביתיות נפלאות במילוי גבינה מתוקה וצימוקים שישמחו את כל בני המשפחה

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים

המרכיבים ל 15-20 יחידות בקוטר 20 ס״מ:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את הגבינה, הסוכר, החמאה והווניל, ולבסוף מוסיפים את הצימוקים.

  • 02.

    טורפים את הביצים עם המלח והסוכר.

  • 03.

    מוסיפים קמח, מערבבים ומוזגים חצי מכמות המים והחלב. מערבבים יחד עד קבלת בלילה סמיכה.

  • 04.

    מוסיפים 2 כפות שמן, ובהדרגה את שאר הנוזלים ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים מחבת טפלון, מורחים שכבה דקה של שמן חמניות ומוזגים מצקת של הבלילה. מטגנים 2־3 דקות מכל צד. עורמים את כל הבלינצ׳ס המוכנים על צלחת גדולה ומכסים בחיתול בד.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 06.

    מניחים כף גדושה של מילוי במרכז הבלינצ'ס, סוגרים בצדדים ומקפלים משני הצדדים לצורת מעטפה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.