בלינצ'ס במילוי גבינת חמד עם דבש | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי גבינת חמד עם דבש

קינוח בקלי קלות – עלי בלינצ'ס טריים ודקיקים במילוי מתקתק של גבינת חמד וסוכר. מגישים עם זילופי דבש וצנוברים קלויים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי גבינת חמד עם דבש

המרכיבים ל 10:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה, מלח וסוכר עד שמתקבלת תערובת דלילה מאוד ואחידה.

  • 02.

    מנפים פנימה קמח וממשיכים לטרוף עד שאחיד.

  • 03.

    מחממים מחבת עם מעט חמאה (שכבה דקיקה) ומטגנים בלינצ'ס עד שזהוב משני הצדדים.

  • 04.

    מעבירים את הבלינצ'ס לצלחת הגשה.

  • 05.

    מכינים מילוי: מפוררים את הגבינה בעזרת מזלג ומערבבים יחד עם סוכר ווניל לתערובת אחידה.

  • 06.

    בתוך כל בלינצ'ס שמים כף גדושה של מילוי ומגלגלים בצורה הדוקה.

  • 07.

    מגישים עם מעט דבש וצנוברים קלויים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.