הר שכבות בלינצ'ס שוקולד ומסקרפונה – עוגה מרשימה | השף הלבן

הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים 

הר בלינצ'ס מרשים במיוחד, את עוגת הרושם הזאת מכינים מארבעה מרכיבים בלבד בקלות רבה.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 6:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרוגל את השוקולד עד להמסה מלאה ומאחדים עם גבינת המסקרפונה.

  • 02.

    מרכיבים את העוגה: על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ועליו מורחים שכבה דקה ממלית השוקולד.

  • 03.

    מעליה מניחים עלה בלינצ'ס נוסף ועוד שכבה דקה של מלית. ממשיכים כך ומסיימים עם עלה בלינצ'ס.

  • 04.

    ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל עד להמסה מלאה ומורחים מעל לעוגת הבלינצ'ס.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.