מתכון עוגת בלינצ'ס בקרם תפוז | השף הלבן

עוגת בלינצ'ס בקרם תפוז

עוגת בלינצ'ס טעימה וממכרת עם קרם תפוז וצימוקים, מתאימה גם לחג השבועות

מאת: תר פרטי - במטבח עם שפרה
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת בלינצ'ס בקרם תפוז

המרכיבים ל מנות 15:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את הצימוקים בקערה ויוצקים מים רותחים פנימה. ממתינים 2-3 דקות, מסננים ומוסיפים לקערה את ליקר התפוזים ל-15 דקות לפחות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מערבבים היטב את כל חומרי המילוי למעט החמאה. מוסיפים את התערבות לצימוקים ומערבבים.

  • 03.

    פורסים עלה בלינצ'ס ומעליו מורחים כף אחת מהבלילה ומגלגלים לצורת גליל. מסדרים בתבנית בשתי שכבות. מורחים את הגלילים בחמאה המוממסת ושומרים במקרר לכמה שעות. אופן הכנת הקרם:

  • 04.

    שמים את החלב והשמנת בסיר, מוסיפים את גרודת הלימון ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס החלב ומוסיפים לחלב הרותח. מערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך. מוסיפים את הרכז והליקר, מכסים היטב בניילון נצמד.

  • 06.

    לפני ההגשה מחממים תנור ל-170 מעלות, שופכים את הקרם על עוגת הבלינצ'ס, אופים כ-20 דקות עד השחמה קלה אפשר להגיש את הבלינצ`ס מסודרים אחד ליד השני כרגיל ולא אחד על השני כמו עוגה.

    טיימר מופעל

    00:20:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.