מוזלי עם פירות קיץ ופיסטוק - ארוחת בוקר מזינה | השף הלבן

מוזלי בוקר טבעוני עם פירות קיץ ופיסטוק

שילוב מעולה למוזלי בוקר: שיבולת שועל, משקה סויה, פירות ופיסטוקים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מוזלי בוקר עם פירות קיץ ופיסטוק טבעוני
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית שיבולת שועל ומים, מערבבים ומניחים ל 10 דקות עד שהמים נספגים ושיבולת השועל רכה. מוסיפים משקה סוה בננה תות ומערבבים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מוס פירות ופיסטוק ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.