משולשים מתוקים לצד רוטב וניל
בצק פריך סודי עם גבינת מסקרפונה מטוגן, הופך לעוגיה מושלמת בצורת משולש ומעליה רוטב וניל נהדר עם שמנת להקצפת קרם וניל
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: אינס ואפיק
המרכיבים ל 10-12:
הוראות הכנה:
-
01.
לשים יחד את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב) לבצק אחיד.
-
02.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר ל- 10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
על משטח מקומח מרדדים מחצית מהבצק לעלה עגול בעובי של כ- 1/2 ס"מ ומחלקים למשולשים שווים.
-
04.
מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
-
05.
הכנת הרוטב: ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל או על באן מארי את שמנת קרם הווניל עם השוקולד הלבן ומגישים ליד.