משולשים מתוקים לצד רוטב וניל - עוגיות נפלאות | השף הלבן

משולשים מתוקים לצד רוטב וניל

בצק פריך סודי עם גבינת מסקרפונה מטוגן, הופך לעוגיה מושלמת בצורת משולש ומעליה רוטב וניל נהדר עם שמנת להקצפת קרם וניל

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
משולשים מתוקים לצד רוטב וניל
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל 10-12:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים יחד את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב) לבצק אחיד.

  • 02.

    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר ל- 10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    על משטח מקומח מרדדים מחצית מהבצק לעלה עגול בעובי של כ- 1/2 ס"מ ומחלקים למשולשים שווים.

  • 04.

    מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 05.

    הכנת הרוטב: ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל או על באן מארי את שמנת קרם הווניל עם השוקולד הלבן ומגישים ליד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.