משקה אוזו, יוגורט ומי זאהר – מתכון למשקה אוזו משודרג | השף הלבן

משקה אוזו, יוגורט ומי זאהר

מחפשים את משקה הקיץ האולטימטיבי? אביבית פריאל, השפית של מסעדת אוזריה חולקת איתנו את המתכון הסודי שלה למשקה אוזו משודרג ומרענן

מאת: אביבית פריאל
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
משקה אוזו, יוגורט ומי זאהר
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 1:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    משקשקים היטב את כל המרכיבים ומעבירים לכוס היי-בול, מקשטים בענף נענע.

  • 02.

    למי סוכר:

  • 03.

    מרתיחים 2 כוסות סוכר עם 2 כוסות מים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דק' על להבה נמוכה. מצננים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.