פאמפקין ספייס לאטה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פאמפקין ספייס לאטה

משקה לאטה חורפי עם דלעת ותבלינים! תמיד רציתם לגלות איך מכינים את המשקה האהוב כמו באמריקה? סידנו לכם את המתכון הביתי המושלם

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/cyFsxLe1834
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 2 כוסות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הדלעת ופורסים לקוביות. מעבירים לכלי חסין לחום, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל 8-10 דקות או עד ריכוך.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מועכים את הדלעת עם מזלג, עד לקבלת מחית חלקה.

  • 03.

    מכניסים לסיר חלב, 3 כפות מחית דלעת ותבלינים. מחממים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומערבבים.

  • 04.

    שופכים את החלב החם לכוס ומקציפים עם מקצף ידני.

  • 05.

    ממיסים קפה נמס ב-2 כפות מים רותחים.

  • 06.

    שופכים את הקפה לכוס עם החלב.

  • 07.

    מפזרים מעל מעט קינמון טחון ומגישים.

  • 08.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.