קפה אגוזי לוז חורפי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קפה אגוזי לוז חורפי

קפה עשיר, אגוזי וחורפי עם משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז שישדרג לכם את הקפה בחורף הקרוב

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קפה אגוזי לוז חורפי
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 1-2 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקשטים את הדפנות הפנימיות של כוס קפה במייפל בנדיבות

  • 02.

    מקציפים את את משקה שיבולת השועל במקציף חלב

  • 03.

    מוזגים את המשקה המוקצף לכוס

  • 04.

    מוסיפים לכוס את האספרסו, הרום ואגוזי הלוז ומגישים

  • 05.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.