קפה אגוזי לוז חורפי
קפה עשיר, אגוזי וחורפי עם משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז שישדרג לכם את הקפה בחורף הקרוב
פרווה
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל 1-2 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
מקשטים את הדפנות הפנימיות של כוס קפה במייפל בנדיבות
-
02.
מקציפים את את משקה שיבולת השועל במקציף חלב
-
03.
מוזגים את המשקה המוקצף לכוס
-
04.
מוסיפים לכוס את האספרסו, הרום ואגוזי הלוז ומגישים
-
05.
בתאבון!