שייק רמזור עם פירות
זוכרים את הברד הצבעוני שקונים בטיילת עם המשפחה? אז קבלו את הגרסה הביתית והפירותית: שייק צבעוני בשכבות שמכינים עם פירות אמיתיים ויכניס לכם צבע לקיץ הקרוב
פרווה
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
גודל תבנית: כוסות זכוכית גבוהות
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את המרכיבים של כל שכבה בנפרד בבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
-
02.
בונים את השכבות: מוזגים לכוסות ההגשה את ברד בתותים, מעליו את ברד המנגו ולבסוף את ברד האננס והנענע
-
03.
מקשטים את הכוסות עם עלי נענע טריים ופרוסות ליים ומגישים מיד
-
04.
בתאבון!