מתכון עוגה בחושה עם צימוקים ושוקולד | השף הלבן

עוגה בחושה עם צימוקים ושוקולד

עוגה בחושה פשוטה להכנה עם צימוקים ושוקולד מפתיעים בפנים

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגה בחושה עם צימוקים ושוקולד
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל 8 מנות / תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ עם חור באמצע:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הצימוקים והשוקולד עם כפית קמח מן המתכון.

  • 02.

    מערבבים את השמנת חמוצה והגבינה הלבנה יחדיו.

  • 03.

    מערבבים בעזרת וו גיטרה את החמאה, הסוכר וקליפת הלימון עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, עד שנטמעות בתערובת.

  • 04.

    מוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים ואת תערובת הגבינה והשמנת, עד שמתקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, מוסיפים את הצימוקים והשוקולד שערבבנו עם הקמח.

  • 05.

    מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ עם חור באמצע, ואופים כ- 55 דקות על חום של 170 מעלות.

    טיימר מופעל

    00:55:00
  • 06.

    לציפוי: מיסים את השוקולד הלבן ובעזרת כפית יוצרים משיחות מעל העוגה בתנועות הלוך וחזור.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.