עוגה בחושה עם צימוקים ושוקולד
עוגה בחושה פשוטה להכנה עם צימוקים ושוקולד מפתיעים בפנים
המרכיבים ל 8 מנות / תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ עם חור באמצע:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הצימוקים והשוקולד עם כפית קמח מן המתכון.
-
02.
מערבבים את השמנת חמוצה והגבינה הלבנה יחדיו.
-
03.
מערבבים בעזרת וו גיטרה את החמאה, הסוכר וקליפת הלימון עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, עד שנטמעות בתערובת.
-
04.
מוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים ואת תערובת הגבינה והשמנת, עד שמתקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, מוסיפים את הצימוקים והשוקולד שערבבנו עם הקמח.
-
05.
מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ עם חור באמצע, ואופים כ- 55 דקות על חום של 170 מעלות.
טיימר מופעל
-
06.
לציפוי: מיסים את השוקולד הלבן ובעזרת כפית יוצרים משיחות מעל העוגה בתנועות הלוך וחזור.