עוגת דבש עם יוגורט עיזים ואגוזי פקאן | השף הלבן

עוגת דבש עם יוגורט עיזים ואגוזי פקאן

העוגה המושלמת ליד התה בתקופת החגים – עוגת דבש עסיסית, רכה ומתובלת בקינמון וג'ינג'ר.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת דבש עם יוגורט עיזים ואגוזי פקאן
גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-165 מעלות.

  • 02.

    חולטים את שקיק התה במים הרותחים ונותנים לתערובת "לשבת" כך במשך מספר דקות.

  • 03.

    בקערה טורפים יחד יוגורט, חלב, שמן, סוכר, דבש וביצים לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את תערובת המים עם התה ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ג'ינג'ר וגרידת לימון וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 06.

    מעבירים את הבלילה לתבניות אפייה ומפזרים מעט אגוזי פקאן שלמים.

  • 07.

    אופים במשך 35-40 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים

    טיימר מופעל

    00:40:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.