עוגת שוקולד בחושה עם קרמל מלוח | השף הלבן

עוגת שוקולד בחושה עם YOLO WHITE קרמל מלוח

העוגה האולטימטיבית ליד הקפה! נראה אתכם מסתפקים רק בפרוסה אחת

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת שוקולד בחושה עם YOLO WHITE קרמל מלוח
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

          שמים את הביצים והסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים  יחד עד שיתקבל קרם בהיר ותפוח.

  • 02.

          מוסיפים את השמן ומערבבים.

  • 03.

          מוסיפים חצי מכמות הקמח ומערבבים ידנית בעזרת לקקן. מוסיפים גביע יולו ומערבבים. מוסיפים את שאר הקמח הנותר ומערבבים היטב. מוסיפים את גביע היולו השני ומערבבים היטב בתנועות קיפול. יש לשים לב שלא ישארו גושים.

  • 04.

          מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות. לצנן היטב

    טיימר מופעל

    00:45:00
  • 05.

          מצפים את העוגה בגביע היולו השלישי

  • 06.

          מפזרים מעל מעט מלח ים אטלנטי.

  • 07.

    0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.