מתכון עוגת תפוחים בחושה | השף הלבן

עוגת תפוחים בחושה

מתכון פשוט ומהיר לעוגת תפוחים בחושה קלאסית, מתאימה לכל ארוע – אירוח או סתם ליד הקפה של הבוקר

מאת: מור סעד
20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגת תפוחים

המרכיבים ל תבנית 26 ס"מ 10 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    4-5 תפוחים חתוחים לקוביות קטנות,3 כפות מים 3 כפות קינמון 3 כפות סוכר,מבשלים יחד בגז עם חצי הלימון.

  • 02.

    בקערה נפרדת שמים את הביצים, השמן, הנוזלים (מים/מיץ), סוכר, קמח, אבקת אפיה וסוכר וניל מערבבים הכול ומוסיפים את התפוחים.

  • 03.

    משמנית תבנית שופכים את הבלילה.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך שעה או עד שתוקעים קיסם והיא יבש.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.