עוגת תפוחים בחושה
מתכון פשוט ומהיר לעוגת תפוחים בחושה קלאסית, מתאימה לכל ארוע – אירוח או סתם ליד הקפה של הבוקר
20 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל תבנית 26 ס"מ 10 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
4-5 תפוחים חתוחים לקוביות קטנות,3 כפות מים 3 כפות קינמון 3 כפות סוכר,מבשלים יחד בגז עם חצי הלימון.
-
02.
בקערה נפרדת שמים את הביצים, השמן, הנוזלים (מים/מיץ), סוכר, קמח, אבקת אפיה וסוכר וניל מערבבים הכול ומוסיפים את התפוחים.
-
03.
משמנית תבנית שופכים את הבלילה.
-
04.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך שעה או עד שתוקעים קיסם והיא יבש.