מתכון עוגת גבינה אפויה ביתית | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה ביתית

עוגה עם טעם של בית: המתכון שלנו לעוגת גבינה אפויה, ביתית ומפנקת עם תחתית ביסקוויטים, מלית גבינה וסוכר עם ציפוי שמנת מתוקה

מאת: לימור תירוש
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה

המרכיבים ל תבנית בקוטר 26 ס״מ:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים ומוסיפים את החמאה המומסת.

  • 03.

    מניחים את הביסקוויטים בתבנית אפייה (מס' 26) משומנת ומהדקים אותם אליה.

  • 04.

    מקררים למשך שעתיים לפחות.

  • 05.

    מקציפים את החלבונים במערבל, ומוסיפים באיטיות חצי מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף יציב. מעבירים את הקצף לקערה יבשה.

  • 06.

    מקציפים את החלמונים במערבל עם הסוכר הנותר, עד לקבלת מרקם אוורירי ובהיר. מוסיפים ידנית את הגבינה ותמצית הווניל.

  • 07.

    מוסיפים בעדינות את קצף הביצים לתערובת (בתנועות קיפול), עד לקבלת תערובת הומוגנית.

  • 08.

    יוצקים את מלית הגבינה מעל תחתית הביסקוויטים ואופים בתנור, שחומם מראש, למשך כ-40 דק'.

  • 09.

    מערבבים את השמנת עם הסוכר ותמצית הווניל.

  • 10.

    מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה את תערובת השמנת.

  • 11.

    אופים למשך 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 12.

    מצננים את העוגה, ומכניסים אותה למקרר למשך 24 שעות לפחות.אוהביםעוגת גבינה אפויה? חייבים לנסות את המתכון הבא>>

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.