מתכון עוגת גבינה בטעמים | השף הלבן

עוגת גבינה בטעמים

עוגת גבינה אישית במגוון טעמים

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת גבינה בטעמים

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית שקעים משולשת:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה: 1מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינה לבנה, גבינת שמנת, אינסטנט וניל, תמצית וניל.

  • 02.

    מרססים ספריי שמן בתבנית משולשים מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (להשאיר מקום לציפוי טעמים) ומקפיאים למשך לילה. ציפוי הטעמים:

  • 03.

    עוגיות אוראו - טוחנים את העוגיות אוריאו במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 04.

    חמאת בוטנים - ממיסים את החמאת בוטנים במיקרוגל למשך כ10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 05.

    ממרח לוטוס - ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל למשך כ 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 06.

    שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל יחד עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 07.

    שוקולד חלב - ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 08.

    רוטב פסיפלורה - יוצקים את הרוטב פסיפלורה על משולש ומיישרים.

  • 09.

    פירות יער - טוחנים את הפירות יער במעבד מזון יחד עם כף אבקת סוכר, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 10.

    ריבת חלב - ממיסים ריבת חלב במיקרוגל למשך כ 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.

  • 11.

    מקפיאים את המשולשים למשך כ 4 שעות, מחלצים בעדינות את העוגה מהתבנית ומסדרים בכלי הגשה..

  • 12.

    מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי.

  • 13.

    שומרים את העוגה במקרר או במקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.