עוגת גבינה בטעמים
עוגת גבינה אישית במגוון טעמים
המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית שקעים משולשת:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: 1מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינה לבנה, גבינת שמנת, אינסטנט וניל, תמצית וניל.
-
02.
מרססים ספריי שמן בתבנית משולשים מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (להשאיר מקום לציפוי טעמים) ומקפיאים למשך לילה. ציפוי הטעמים:
-
03.
עוגיות אוראו - טוחנים את העוגיות אוריאו במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
04.
חמאת בוטנים - ממיסים את החמאת בוטנים במיקרוגל למשך כ10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
05.
ממרח לוטוס - ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל למשך כ 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים.
-
06.
שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל יחד עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
07.
שוקולד חלב - ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
08.
רוטב פסיפלורה - יוצקים את הרוטב פסיפלורה על משולש ומיישרים.
-
09.
פירות יער - טוחנים את הפירות יער במעבד מזון יחד עם כף אבקת סוכר, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
10.
ריבת חלב - ממיסים ריבת חלב במיקרוגל למשך כ 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
11.
מקפיאים את המשולשים למשך כ 4 שעות, מחלצים בעדינות את העוגה מהתבנית ומסדרים בכלי הגשה..
-
12.
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי.
-
13.
שומרים את העוגה במקרר או במקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.