עוגת גבינה ופרורים
עוגת גבינה ללא אפייה
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
-
02.
מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת.
-
03.
משאירים בצד את שאר הפירורים לקישוט.
-
04.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
-
05.
מערבלים את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה תוך הוספת קליפת הלימון.
-
07.
ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
-
08.
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
-
09.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
-
10.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.
-
11.
מפזרים את הפירורים שנשארו מעל העוגה.
-
12.
מצננים במקרר למספר שעות.