מתכון עוגת גבינה לונדונית | השף הלבן

עוגת גבינה לונדונית

עוגת גבינה על בסיס ביסקוויטים וחמאה, מתאימה גם לאירוח וגם לילדים

מאת: אוראל טלקר
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת גבינה לונדונית

המרכיבים ל תבנית קפיצית קוטר 20 ס"מ:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    לבסיס : טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים, מוסיפים את החמאה ומעבדים עוד כמה שניות לתערובת פירורית.

  • 03.

    מעבירים את התערובת לתבנית האפייה , מהדקים לתחתית ומעבירים למקפיא לרבע שעה לפחות.

  • 04.

    לגבינה : מעבדים במעבד מזון את הגבינה והסוכר לתערובת חלקה, מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים עוד כמה שניות, רק עד שהתערובת חלקה. מעבירים לתבנית המרופדת בביסקוויטים.

  • 05.

    מניחים את התבנית בתוך תבנית עמוקה יותר, ויוצקים לתבנית העמוקה מים רותחים כדי מחצית מגובה העוגה.

  • 06.

    אופים כחמישים דקות עד ששולי העוגה מתייצבים אך היא עדיין רוטטת מעט במרכז. מוציאים בזהירות מהתנור, מצננים מעט ומנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות.

  • 07.

    מערבבים את מרכיבי הציפוי, יוצקים בזהירות על העוגה ומחליקים בעדינות, אופים 10 דקות נוספות ומוציאים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 08.

    מסירים את נייר הכסף, מצננים על רשת, מכסים ומקררים.

  • 09.

    להגשה : כדאי לתבול את סכין החיתוך במים חמים לפני כל פרוסה. איחסון- יומיים-שלושה, מכוסה טוב, במקרר.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.