מתכון לעוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה
עוגת גבינה פירורים
המרכיבים ל 15 מנותתבנית מלבנית:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: אופן ההכנה הכנת התחתית:
-
02.
מפוררים כ-250 גרם עוגיות לפירורים דקים יחסית, במעבד מזון, במערוך או פשוט בעזרת הידיים (שומרים בצד 8-10 עוגיות כפולות).
-
03.
מערבבים את הפירורים בחמאה מומסת ומהדקים כשכבה אחידה, בתחתית התבנית. הכנת מלית הגבינה:
-
04.
במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
-
05.
מקפלים פנימה את הגבינות. מרכיבים ומצננים:
-
06.
כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית.
-
07.
יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומחליקים.
-
08.
מפוררים את העוגיות הנותרות ומפזרים מעל העוגה.
-
09.
מעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
-
10.
לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר.
-
11.
פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.