עוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה

עוגת גבינה פירורים

מאת: שירן סבג
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים שמומלץ להקפיא לפני ההגשה

המרכיבים ל 15 מנותתבנית מלבנית:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה: אופן ההכנה הכנת התחתית:

  • 02.

    מפוררים כ-250 גרם עוגיות לפירורים דקים יחסית, במעבד מזון, במערוך או פשוט בעזרת הידיים (שומרים בצד 8-10 עוגיות כפולות).

  • 03.

    מערבבים את הפירורים בחמאה מומסת ומהדקים כשכבה אחידה, בתחתית התבנית. הכנת מלית הגבינה:

  • 04.

    במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

    מקפלים פנימה את הגבינות. מרכיבים ומצננים:

  • 06.

    כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית.

  • 07.

    יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומחליקים.

  • 08.

    מפוררים את העוגיות הנותרות ומפזרים מעל העוגה.

  • 09.

    מעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.

  • 10.

    לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר.

  • 11.

    פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.