עוגת גבינה קרה בטעמים שונים - לכל אחד טעם ייחודי | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה בטעמים שונים

עוגת גבינה קרה בטעמים שונים, כל אחד יהנה מטעם שונה

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה בטעמים שונים

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינוה לבנה,גבינת שמנת, אינסטנט ניל, תמצית וניל. מרססים ספריי שמן בתבנית משולשים מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (להשאיר מקום לציפוי טעמים) ומקפיאים למשך לילה.

  • 02.

    כעת מכינים את ציפוי הטעמים: עוגיות אוראו - טוחנים את העוגיות אוריאו במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים. חמאת בוטנים - ממיסים את החמאת בוטנים במיקרוגל למשך כ10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים. ממרח לוטוס - ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל למשך כ 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים. שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל יחד עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים. שוקולד חלב - ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים. רוטב פסיפלורה - יוצקים את הרוטב פסיפלורה על משולש ומיישרים. פירות יער - טוחנים את הפירות יער במעבד מזון יחד עם כף אבקת סוכר, יוצקים על משולש ומיישרים. ריבת חלב - ממיסים ריבת חלב במיקרוגל למשך כ 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים. מקפיאים את המשולשים למשך כ 4 שעות, מחלצים בעדינות את העוגה מהתבנית ומסדרים בכלי הגשה.

  • 03.

    מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי. שומרים את העוגה במקרר או במקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה. 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.